Mennyit ér a drága kenyér?
Kiderült a kenyértitok: ennyivel tud többet a 800 forintos, mint a 260-as.
Úszó pékség Párizsban
A nem mindennapi vállalkozás a „Szajna újratervezése! projekten belül valósul meg.
Helyben készülnek a házias, friss, hagyományos és szénhidrátcsökkentett termékek
Friss Cipó Pékáru üzletek Szekszárdon.
Csütörtöktől érvényes az új kenyérszabályozás
Rozs, rozsos, teljes kiőrlésű, Graham, tönköly, fehér, kézműves – új összetétel alapján lehet sütni csütörtöktől.
„A szakma veszett ki a kenyérből, nem a liszt"
A pékmester szerint a jó kenyér titka a megfelelő kovász és a sok idő, a pékiparban pedig mindkettő hiánycikk.
Péküzemet záratott be a NÉBIH
Az akció során több mint fél tonna jelöletlen, szennyezett, illetve lejárt élelmiszert vontak ki a forgalomból.
További cikkek