Miért tiltották be a cseh multiknál a pékáruk árusítását?

A kereskedőknek egyértelműen tájékoztatniuk kell a fogyasztókat arról, hogy a terméket kiolvasztották-e már.

Jön a szigorítás
Jelenleg a módosítás hatálybaléptetéséhez szükséges jogalkotási folyamat zajlik.

Még kevesebb só a kenyérbe
Nem újkeletű, hogy az Egészségügyi Világszervezet hatására változik egy élelmiszer összetétele.

A felelős fogyasztó nem fogdossa a kenyeret
Aggódva figyelik a boltosok a pékáru fogdosását.

A kenyér egészségügyi előnyei
A legújabb felmérés szerint a nők 43 százaléka tartózkodik a kenyértől fogyókúrázás alatt.

Helyben készülnek a házias, friss, hagyományos és szénhidrátcsökkentett termékek
Friss Cipó Pékáru üzletek Szekszárdon.

„A szakma veszett ki a kenyérből, nem a liszt"
A pékmester szerint a jó kenyér titka a megfelelő kovász és a sok idő, a pékiparban pedig mindkettő hiánycikk.
További cikkek