BÁT-GRILL Kft.: Brandépítés és generációváltás
A minőség garanciája a bátaszéki Prémium Gold darabolt csirke.
BÁT-GRILL Kft.: 25 év a baromfifeldolgozásban
Hagyomány és generációváltás egy sikeres magyar tulajdonú cégnél.
Bát-Grill Kft.: modernizálás és dolgozói program
Szekeres Sándor: „Ez a díj az egész kollektívát illeti.”
Grill tarja izgalmas pácban
Rendkívül ízes, pikánsan édes-savanyú-csípős, gyömbér-koriander aromás tarja.
A grillezés tudománya
A szabadtéri sütés világában az első és legfontosabb kérdés: mi a különbség a grill és a barbecue között?
A grillezés tudománya
Ez most a sláger a boltokban: tömegével viszik haza a magyarok.
Különleges grillfogások
Mézes grillezett oldalas, grillezett tarja különleges pácban, grillezett halfilé zöldségekkel.
A jó grillezés titka a piros tányér és a kézzel evés
Az Oxford Egyetem kutatói jöttek rá, hogy a grillezés titka nem feltétlenül a jó pác, az omlós hús vagy éppen a friss zöldségköret.
Kerti sütés – egyszerűen vagy luxuskivitelben
Lassan-lassan tényleg közeleg az igazi jó idő, végre egyre többet érdemes a szabadban lenni.
További cikkek