MENÜ
2024. november 22.
Cecília

BÁT-GRILL Kft.: Brandépítés és generációváltás

A minőség garanciája a bátaszéki Prémium Gold darabolt csirke.

BÁT-GRILL Kft.: 25 év a baromfifeldolgozásban

Hagyomány és generációváltás egy sikeres magyar tulajdonú cégnél.

Grill tarja izgalmas pácban

Rendkívül ízes, pikánsan édes-savanyú-csípős, gyömbér-koriander aromás tarja.

A grillezés tudománya

A szabadtéri sütés világában az első és legfontosabb kérdés: mi a különbség a grill és a barbecue között?

A grillezés tudománya

Ez most a sláger a boltokban: tömegével viszik haza a magyarok.

Különleges grillfogások

Mézes grillezett oldalas, grillezett tarja különleges pácban, grillezett halfilé zöldségekkel.

A jó grillezés titka a piros tányér és a kézzel evés

Az Oxford Egyetem kutatói jöttek rá, hogy a grillezés titka nem feltétlenül a jó pác, az omlós hús vagy éppen a friss zöldségköret.

Kerti sütés – egyszerűen vagy luxuskivitelben

Lassan-lassan tényleg közeleg az igazi jó idő, végre egyre többet érdemes a szabadban lenni.
További cikkek