Legenda vagy valóság, hogy a húsleves gyógyhatású?
A kutatások szerint a csirkehúslevesnek gyulladáscsökkentő hatása is van.
Így védi Olaszország a hagyományos hústermelést
Betiltják a tenyésztett hús gyártását és forgalmazását.
Nagy változás jön a henteseknél és a piacokon
A könnyítések célja, hogy a vásárlókhoz minél több friss és biztonságos élelmiszer juthasson el közvetlenül a termelőktől.
Segítség húsmentes napokra
Fűszeres kölesfasírt aranybarnára sütve: hamburgerben is megállja a helyét.
2040-re a legtöbb hús mesterséges lehet
Egyes kutatások úgy vélik, hogy 2040-re ma még elképzelhetetlen méreteket ölthet a laboratóriumi húsgyártás.
Az európaiak torkán nehezen csúszik a lisztbogár és a házi tücsök
Nem lesz a hagyományos hús versenytársa a rovarból készült snack.
Kötelező lenne a hús- és tejtermékek felszolgálása
Mi a baj vegán szempontból a bőrrel, szőrmével, selyemmel, gyapjúval, tollal?
Laboratóriumban készült hús – a jövő élelmiszere?
Jelentős mérföldkőhöz érkezett a laboratóriumban előállított hús, vagyis a termesztett hús.
Veszélyben a dalmátsonka
Az időjárási bizonytalanságok miatt sajnos egyre több gyártó fordul el a hagyományos eljárásoktól.
Tamási-Hús Kft.: Családbarát munkakörnyezet, zöldebb termelés
A Tamási-Hús Kft 2007-ben kezdte meg működését Tamásiban és füstölt szalonna, főtt szalonna és a sült, úgynevezett crispy bacon szalonna gyártására specializálódott.
További cikkek