MENÜ
2024. szeptember 21.
Máté, Mirella

Anhur Kegyeleti Kft.: Új kegyeleti terem Szekszárdon

Fotó, szöveg: Anhur Kegyeleti Kft.

A búcsúzás elegáns és meghitt lehetősége.

Változnak az idők, változnak a szokások, így van ez a temetkezés területén is. Amíg évtizedekkel ezelőtt a koporsós temetést választották legtöbben, addig napjainkban sokkal gyakoribb az urnás temetés. Egyes statisztikák szerint a temetések 85 százalékánál hamvasztanak, és ezzel együtt megváltoznak a búcsúzással, temetési szertartással kapcsolatos szokások.

Az Anhur Kegyeleti Kft. immár 2010-óta segít abban, hogy megkönnyítse a gyászolók számára ezt a nehéz időszakot, a temetkezés, és a búcsúztatás terén teljes körű szolgáltatással fogadja a hozzá fordulókat. A nemrég átadott elegáns kegyeleti terem ezt a küldetést szolgálja, itt lehetőség van méltó körülmények között, meghitten, zavartalanul elbúcsúzni az elhunyt személytől.

A búcsúnak egy fontos helyszíne a ravatalozó, illetve a kegyeleti terem, melynek kialakítására, eleganciájára az Anhur Kegyeleti Kft. nagy gondot fordít, szeretnék, ha az új környezet mindenkinek segítene a szomorú pillanatok, a nehéz búcsúzás megélésében.

Ma már egészen rövid idő alatt megvalósítható a hamvasztás lebonyolítása, hazánkban ugyanis több hamvasztó működik, melyekkel kapcsolatban áll a szekszárdi temetkezési szolgáltató vállalkozás. Minden esetben a hozzátartozók igénye szerint járnak el, vagy adnak segítséget a választásnál, az urnák kiválasztásától kezdve a búcsúzás módjáig, ütemezéséig.

A leggyakrabban a hamvasztást követően, az urnában elhelyezett hamvak előtt tartják a búcsúztatást, de lehetőség van arra is, hogy koporsóban felravatalozva vegyenek búcsút az elhunyttól, és később kerüljön sor a hamvasztásra, illetve az urna elhelyezésére a temetési helyeken, illetve kriptában. Az is egyre gyakoribb, hogy szóróparcellában, vagy az elhunyt kívánsága szerint, életének fontos helyszínén, vízben, levegőben szórják szét a hamvakat. Az Anhur Kegyeleti Kft. munkatársai mindent megtesznek azért, hogy segítséget nyújtsanak minden gyászolónak fájdalmuk megélésében, és levegyék a vállukról a temetkezéssel kapcsolatos gondokat.

Tolna megye teljes területén, számos településen saját kirendeltséggel rendelkeznek, illetve magas színvonalon elvégzik a temetések lebonyolítását. Ehhez közel másfél évtizedes szakmai tapasztalat, elkötelezett, odaadó munkatársak teremtik meg a biztos hátteret. Számukra kiemelkedően fontos az emberi méltóság tiszteletben tartása, a humánus, megfelelő kegyeleti bánásmód az elhunytakkal szemben. A gyászoló hozzátartozók megkeresését telefonon, személyesen, vagy e-mailben is fogadják a következő elérhetőségeken:

 

Anhur Kegyeleti Kft.

Készenlét 0-24-ig: 06-30/936-3255

www.anhurtemetkezes.hu