Tam_Bau
MENÜ
2024. szeptember 8.
Mária, Adrienn
A konyhasziget a múlté

A konyhasziget a múlté

elle.hu

Felejtsük el a konyhaszigetet, a szabadon álló főzőkészülék az új konyhai trend.

 

A konyhasziget lassan a múlté lehet? Itt van a szabadon álló főzőkészülék. A lényeg, hogy egy ilyen készülékben grillsütő, főzőlap és sima sütő is található. Vannak olyan verziók, amelyek további funkciókkal is rendelkeznek, például woktartóval. Bár hasonló a hagyományos tűzhelyhez, de nagyobb és sokoldalúbb. Itt van minden, amit tudnod kell az új konyhai trendről.

A szabadon álló főzőkészülék a konyha bájos és vizuálisan vonzó kiegészítője lehet. Ezek a modern sütőknél dizájnosabbak, és időtlen hangulatot árasztanak. Sokan azért szeretik, mert egy masszív készülékben megtalálnak minden funkciót, amire szükségük van a konyhában. Főzésre, sütésre, grillezésre, valamint párolásra is tökéletes. Ráadásul dizájnjukkal vagy a meglévő esztétikát erősíthetik, vagy az egész konyha hangulatának mozgatórugójává válhatnak, így a tér tervezésének kulcsfontosságú elemévé válnak.

HOL MŰKÖDNEK A LEGJOBBAN?
A lakberendezők szerint sokan úgy gondolják, hogy ez a készülék csak a hagyományos konyhákban mutathat jól, de valójában egy modern térben is megállja a helyét. Ezek a főzőkészülékek olyanok, mint a konyhai világ kaméleonjai. A legkülönbözőbb stílusokhoz illeszkednek. Gyakran könnyű egy klasszikusabb térben is működőképessé tenni, hiszen mindig is ott volt a helyük. A lényeg, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat, hiszen csak akkor lehetünk boldogok, ha elégedettek vagyunk a végeredménnyel.