A konyhasziget a múlté
Felejtsük el a konyhaszigetet, a szabadon álló főzőkészülék az új konyhai trend.
Zöldborsós tócsni
A hagyományos krumplis tócsni zöldborsóval és újhagymával dúsítva pirul.
Fügefalevél a gasztronómiában
Finom, enyhén kesernyés ízük tökéletesen illik a különféle ételekhez.
Az idei trend: zöld konyhabútor
A zöld szín megfelelő árnyalatával elérhetjük, hogy az otthonunk a nyugalom szigete legyen.
Birsalmás pite
Az omlós tészta és a fanyar gyümölcs tökéletes kettőse ez a pite, ami egyszerűen megunhatatlan.
Előbújtak a tavasz első ízletes gombái
A tavasz első gombái már március végén, április elején fellelhetőek az erdőkben.
Eleink ezt nassolták, egy pompás kétszáz éves recept
A magyar gasztronómiai hagyományok és ételek sokszínűsége évszázadokon átívelő fejlődés eredménye.
Eltűnt a hazai konyhakertek 97 százaléka
Drasztikusan visszaesett a konyhakertek mérete Magyarországon.
Hova tűntek a konyhakertek?
Ha a kiskertekben nincsen zöldség-gyümölcs, akkor az élelmiszert meg kell venni.
Krumpli helyett csicsóka!
Tele van vitaminnal, a konyhában változatosan felhasználható és nem is drága.
Milyen lesz a jövő konyhája?
A technika fejlődése életünk minden területét érinti.
További cikkek