MENÜ
2024. szeptember 8.
Mária, Adrienn
Tigrotto, a tigriskölyök

Tigrotto, a tigriskölyök

gepmax.hu/Farkas Imre

Három differenciálzárral és alacsony sebességű sebességváltó áttétellel rendelkezik.

A robusztus IVECO Daily 4×4-re épülő nagy teljesítményű jármű, amely az 1950-es évek névadója előtt tiszteleg.

Az on- vagy off-road specifikációban kínált összes változatot 3,0 literes, 180 LE-s dízelmotor hajtja, amelyhez egy 8-fokozatú HI-MATIC automata sebességváltó kapcsolódik. A Daily teherautó-alapú alvázának köszönhetően a 7,2 tonnás Tigrotto akár 4165 kg-os hasznos teherbírással és 4450 méteres karosszériahosszal is elérhető.


Ez az összkerék-meghajtású jármű három differenciálzárral és alacsony sebességű sebességváltó áttétellel rendelkezik, hogy maximalizálja a tapadást. A mechanikai szilárdságot egy fejlett elektronikus menetstabilizáló program is növeli, amely segít megelőzni a kerekek megcsúszását. A jelentősen megnövelt menetmagasság, valamint a kiváló megközelítési és indulási szögek tovább növelik a Daily robusztus tulajdonságait.

A Tigrotto – azaz olaszul „tigriskölyök” – egyedi, kéttónusú karosszériával és az 1950-es évek eredetijére emlékeztető piros elemekkel büszkélkedhet, csakúgy, mint az azonnal felismerhető jelvény. Retro ihletésű kerekei és lekerekített spotlámpái klasszikus megjelenést kölcsönöznek, amely egyszerre stílusos és funkcionális.

A modell továbbfejlesztései kiterjednek a „vintage” ihletésű műszerfalra, kontrasztos árnyalatokkal és Tigrotto logóval megkoronázva. A speciális márkájú padlószőnyegek is egyedülállóak ebben a speciális modellben. A Daily 4×4 tökéletes szabadidő-jármű, és a „Tigrotto” továbbfejlesztett dizájnjával a lakóautó és szabadidős piac számára is vonzó.