Nagyanyáink multivitaminja
Sokoldalú, időtlen varázsszer – így jellemezhetnénk a fokhagymát.
Csempészhagyma többmilliárdos értékben
Annyira megdrágult a hagyma a Fülöp-szigeteken, hogy már nagyüzemben csempészik.
Friss vagy fagyasztott kínai fokhagyma?
A gyanú szerint a hatályos vámszabályok kijátszásával juthattak be az Európai Unió területére.
A fokhagyma szokatlan felhasználási módjai
Nem csak a konyhában állja meg a helyét, de természetes gyógyszerként is alkalmazhatjuk.
Árulkodó illat
Medvehagyma vagy gyönyvirág: így különböztessük meg őket biztonsággal.
Felelős medvehagymagyűjtésre hívja fel a figyelmet a Mecsekerdő Zrt.
A gyűjtés fokozott terhelést jelent az erdei ökoszisztéma számára.
Mire jó a hagymaolaj?
A tömény hagymaillat legalább hat héten keresztül távol tartja a kártevőket.
Súlyos gondok a kínai fokhagymával
A visszaesés oka a rendelkezésre álló konténerek hiánya.
Fokhagyma, mint katalizátor
A fokhagyma hatóanyagai még az öregedési folyamatot is jelentősen lelassíthatják.
Termeljünk vagy ne termeljünk?
A fokhagymapiac komoly kihívásokkal szembesül: a kínai import leállása és az aszály miatt drágulás várható.
Az öregedést is lassítja
Kiderült a fokhagyma legújabb egészségvédő hatása.
További cikkek