Jelentős összeget fektet az Egyesült Királyság az alternatív fehérjeforrások kutatásába
Körülbelül hétmilliárd forintnak megfelelő összeggel támogatja a brit kormány az alternatív fehérjeforrások fejlesztését.
Krumpli helyett csicsóka!
Tele van vitaminnal, a konyhában változatosan felhasználható és nem is drága.
Jövő évtől kötelező lesz a komposztálás Magyarországon
A biohulladék nem szemét, hanem értékes tápanyagforrás.
Jövőre komposztálni kötelező – de hol és hogyan?
A biohulladék nem szemét, hanem értékes tápanyagforrás.
Az acai bogyó véd és fiatalon tart
Fantasztikus gyógyhatásokkal bír, az öregedésért felelős folyamatokat is lassítja.
Mediterrán egészségbomba, amely itthon is megterem
Finom, dekoratív, így nem véletlen, hogy dísznövényként találkozhatunk vele.
Kell-e öntözni a kerti gyümölcsfákat?
Szükséges a kerti fák számára a rendszeres vízutánpótlás?
A muskátli gondozása
A muskátli csodásan fest az ablakpárkányon, a teraszon és a kertben is, számtalan színvariációja létezik.
Sajtkérdés: mégsem az alacsony zsírtartalmú javasolt?
Kiderült, melyik a legegészségesebb sajt,
Húsok, magok, vasban gazdag ételek
Napjainkban is a leggyakrabban előforduló tápanyaghiány a vashiány.
Szuperélelmiszerek könnyen elkészíthető receptekkel
Chia mag, quinoa, amarant és goji bogyó: négy szuperélelmiszer, amiket érdemes beiktatni az étrendünkbe.
Mitől különleges a „varázsbab"?
A mezőgazasági szektor élen jár a legmodernebb technológiák kifejlesztésében és bevetésében.
További cikkek