MENÜ
2024. október 18.
Lukács

Buszon aludni jó

vezess.hu / Aranyi Péter

Nemcsak konyhával, hanem vécével és fürdőszobával is felszerelték őket.

Azok, akik szeretik a különleges szálláshelyeket, azok minden bizonnyal bakancslistára teszik a most következő skóciai vendéglátóhelyet. A The Bus Stop néven futó hotel nemcsak azért különleges, mert átalakított buszokban lehet aludni, hanem azért is, mert számos kiegészítő szolgáltatás vár a vendégekre. Ezek nemcsak komfortossá, hanem otthonossá is varázsolják a helyet.

 

A buszokat igyekeztek minél otthonosabbá varázsolni. Éppen ezért nemcsak konyhával, hanem vécével és fürdőszobával is felszerelték őket. Sőt, a hideg éjszakákra való tekintettel kandallókat is elhelyeztek bennük. Ha valaki szeretné, akkor a konyhai tudását is megvillanthatja, mivel mindegyik buszban rendelkezésre áll egy gáztűzhely, vagy gáz főzőlap. Felszereltségtől függően emellett tűzrakóhelyek, BBQ grillek és dézsafürdők is megtalálhatók a buszok környezetében. Minden adott tehát, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

Mindez csodálatos tájjal párosul, amit akár a vezetőülésbe ülve is élvezhetnek a vendégek. A Luxus kategóriás buszokból ugyan kevesebb van, de ezeket azért hívják így, mert komolyabb átalakítást kaptak. A belsejük már kevésbé emlékeztet az eredeti célra, sokkal inkább lakóbuszos hatást keltenek. Beépített szekrényekkel, hatalmas franciaágyakkal és jól felszerelt konyhával vannak ellátva.

A The Bus Stop hotel ideális választás lehet a közlekedés- és a buszrajongók számára. Foglalásnál figyelni kell arra, hogy keddenként és szombatonként nincs vendégérkezés. És a szállásadók legalább két éjszakás foglalást fogadnak el. A buszok árazása teljesen eltérő, de a Luxus kategóriás változatnál minimum 345 fontot, míg az Eco esetében legalább 230 fontot kell letenni az asztalra, ami 150 ezer, illetve 106 ezer forintnak felel meg. A különleges hotel Edinburgh-tól keletre, egy farmon található.

Forrás: The Bus Stop
Kép(ek) forrása: The Bus Stop