MENÜ
2024. május 11.
Ferenc

Az akác a klímaváltozás nyertese

Negatív tulajdonságai ellenére az akácfa az egyik legsokrétűbben hasznosítható fafajunk.

Török színekben folytatja

A világbajnok magyar kajakos, Takács Tamara a májusi olimpiai pótselejtezőnek már török színekben fog nekivágni.

Vörös káposzták és fokhagymák

Biológus segítségével igazolták: valóban helytelen címe volt a festménynek.

Istenhez közeli összetevők: újra kiadták a ferencesek 330 éves receptgyűjteményét

A kiadványhoz Szőcs Előd szakács válogatta a recepteket, illetve irányította azok újrafőzését.

Megint bukott az akácmézzel az egyik legnagyobb magyar kereskedő

Nem lehet megállapítani, hogy milyen alapanyagok felhasználásával készült.

Elég az emberekhez méltatlan megnyilvánulásokból!

A békés közbeszédért indított petíciót a Szemlélek, Acél Anna, Gundel Takács Gábor és Kepes András is aláírta.

PureWet Víztechnikai Szaküzlet Szekszárdon: minden, ami víz

Víztisztítók, vízlágyítók, vízadagolók, öntözőberendezések széles választéka

Megkéselte a szakács a panaszkodó vendéget

Döbbenetes jelenet a budapesti étteremben, vádemelés lett az ügyből.

Mesterkurzus az olasz konyháról

Az idei Olasz Gasztronómiai Világhét egyik főszereplője a rizottó lesz.

Miért jó a turbóakác?

Gyorsabb növekedése folytán tíz évvel korábban kétszeres fatömeget ad.
További cikkek