MENÜ
2024. november 22.
Cecília

Zöldborsós tócsni

A hagyományos krumplis tócsni zöldborsóval és újhagymával dúsítva pirul.

Fügefalevél a gasztronómiában

Finom, enyhén kesernyés ízük tökéletesen illik a különféle ételekhez.

Régi növények, melyekkel ma is megfűszerezhetjük életünket

Melyek azok a fűszerek, amelyek hazánkban uralták a gasztronómia világát egykoron?

Eleink ezt nassolták, egy pompás kétszáz éves recept

A magyar gasztronómiai hagyományok és ételek sokszínűsége évszázadokon átívelő fejlődés eredménye.

Két magyar étel is előkelő helyen

Összeállította a világ 100 legjobb levesének listáját a TasteAtlas.

Istenhez közeli összetevők: újra kiadták a ferencesek 330 éves receptgyűjteményét

A kiadványhoz Szőcs Előd szakács válogatta a recepteket, illetve irányította azok újrafőzését.

Miért nem esznek a magyarok kacsa- és libahúst?

Megőrülnek külföldön ezért a magyar húsért: itthon alig kell, pedig van bőven

Ausztrál cukkini szeletek

Verena Lugner neves szakács és fűszerszakértő ajánlja cukkinis receptjét.
További cikkek