Csipkebogyó – minden, amit tudni érdemes róla
Az összes hazai kerti és vad gyümölcs közül a csipkebogyónak van a legmagasabb C-vitamin-tartalma.
Vadgyümölcsök az erdők mélyén
Milyen bogyókat ehetünk meg ősszel, és melyeket nem?
Újrahasznosításból luxustermék
Mi az az olíva wagyu marha és mitől olyan drága?
Itt az olívaolaj-válság, ezt pedig a klímaváltozásnak köszönhetjük
A görög termelők szerint a legutóbbi olajbogyótermés csalódást keltő volt, ami mögött az éghajlat változását vélik.
Civilizációs betegségek és a csodás bogyós gyümölcsök
Ha gyümölcs, akkor legyen nagy, édes, lédús, esetleg mag nélküli, hosszan tárolható és jól szállítható.
Csipkebogyót termeszteni csak nagy mennyiségben érdemes
Három évig csak kísérletezett az ország legnagyobb csipkebogyóültetvényével, míg rájött, mi kell a piacnak.
Az acai bogyó véd és fiatalon tart
Fantasztikus gyógyhatásokkal bír, az öregedésért felelős folyamatokat is lassítja.
Igénytelen, olcsón termeszthető és jól eladható: a kék áfonya méltó ellenfele
A kék mézbogyó igen könnyen termeszthető gyümölcs.
Az egyik legkorábbi bogyós
A mézbogyó ízében az áfonya, szamóca, málna, szeder, ribiszke és bodza keveredik.
Csipkebogyó: megéri a gondos ápolás
Házikertben is neveletünk magunknak csipkebogyót.
Három gyümölcs, ami félárnyékban is szépen terem
Nem mindegyik gyümölcsnek van szükséges egész napos napsütésre.
Szellemi képességünk megőrizhető: minden napra áfonya
Az áfonya az agy szupertápláléka.
Csipkebogyó, a természet gyógyszere
Tél közeledtével és a hidegebb időszakban kevesebb zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk általában.
További cikkek