MENÜ
2024. november 22.
Cecília

Nem csak savanyúság, készítsünk céklalekvárt!

A cékláról kevesen tudják, de a téli hónapok egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyag-forrása.

Ezer ok, amiért érdemes termeszteni

A cékla az egyik legegészségesebb zöldség, ráadásul még nagyon finom is

A céklalé hatása a szervezetünkre

A céklalé fogyasztása javítja az agyműködést idősebb korban.

Ezt a zöldséget minden nap kötelező enni

Íme 5 ok, amiért a cékla megérdemel egy fix helyet az étrendünkben.

Céklalé, a folyékony egészség

Fogyasszunk sok céklalevet, valódi egészségbomba!

Mire jó a cékla?

A kissé földízű, édeskés zöldség megosztó, már ami a kedvelését illeti.

Csodás céklakrém

Vaj helyett vitaminbombaként használhatjuk a céklakrémet.

Miért együnk sok céklát?

A cékla alacsony kalória- és szénhidráttartalma miatt a diétázók kedvence.

A csodás cékla

Cékla különféle fűszerekkel savanyúságnak és köretnek.

A cékla és a torma egymást erősíti

A cékla és a torma külön-külön is számtalan jótékony hatással bír, együtt pedig szinte verhetetlenek.

A téli konyha fontos alapanyagai: a gyökerek

Nemszeretem-savanyúság, a terítőből kimoshatatlan rémisztő szín.
További cikkek